Voltatok már úgy, hogy annyi mindent szeretettek volna megcsinálni, javítom! Ami arra várt, hogy elintézzétek, megcsináljátok, hogy inkább hátradőltetek? ….Aztán napokkal később pánikolva munkának láttatok.

Nos, jelenleg, nálam is ez van.

Mert, hogy itt van a két vizsga novemberben, aztán meg egy tanfolyom szeptember végén, aztán meg a Játszószőnyeg programokat összerakni, összeállítani, jaj mindjárt őszi szünet, kellene egy jó kis tábor, – rám is rám fér- , meg aztán az előadás, jaj a napló, a képeket is jó lenne végre rendszerezni, upsz és elkészült a kis ház, amibe végre be lehet pakolni, így üres lenne a garázs… Az lesz! Esküszöm megcsinálom! Óóóó, előpakolni az őszi- téli ruhákat, ami kicsi, elajándékozni, aham. Ha már itt járunk, akkor a hivatalos papírok és csekkek között sem ártana rendet rakni. És akkor ott van a lenti gardrób, óóó tényleg! Az üveget is el kellene vinnem a szelektív lerakóba. De ha már ott vagyok, akkor van néhány elektromos lom is, azt pedig valamelyik elektronikai áruházban le kellene adni, de akkor már a használt napraforgó és olivaolajnak is kellene vééééégre kérnem egy kancsót a benzinkúton.

Újrahasznosítás, változtatás, zero waste, megígértem ország világ előtt, hogy szeptemberben megmutatom, hogyan haladok, mit, mire cseréltem le… Szeptember, szeptember… Momp találkozó, ötletelés, de jó! VIZSGA, vizsgák! Kettő, tudod! Tudom! Ó, még azt elfelejettem, hogy …..

DE! Ősz! Falevelek, illatok, simogató napfény! Játék, összebújás, kakaó…séta…LÁNYOK 🙂

 

Mosolygós szép napot!

Marcsi