Jegyzetek

LelkiFröccs-Terasz
LelkiFröccs-Terasz

Megnyit a Gyöngyház LelkiFröccs- Terasz! Ezen a teraszon bátran leülhettek, hiszen az online térben van, és egy jót beszélgethetünk, ha van kedvetek!

Éld meg!
Éld meg!

Piszok nehéz..piszok nehéz, mert napközben rengeteg dolog van a fejemben, tökéletes megfogalmazással, aztán mikor ideérek, egyszeűen elmegy a kedvem az egésztől, vagy úgy gondolom minek… Minek, hiszen ahogy korábban is írtam tele van közhelyekkel az internet, mindenki ( is) online tanácsadást tart ésatöbbi…

Címet sem tudok adni…
Címet sem tudok adni…

És ha tanácsot kérnétek tőlem, csak ezt mondanám: vegyél elő egy szép fehér lapot, és írj legalább öt dolgot, amiért hálás vagy! Ne gondolj nagy dolgokra, egészen aprócskákra. Aztán olvasd el, és írj hozzá minden nap egyet-kettőt. 🙂 

Egyszer fent, egyszer lent
Egyszer fent, egyszer lent

Pancsi még semmit sem fog fel ebből az egészből, Luca viszont annál inkább. Mondjuk, nem is titkolózunk előtte, de igyekszünk nem megijeszteni. Megértette, megértette, hogy itthon kell maradni, hogy nem mehetünk sehova. Már azt tervezgeti, hogy ha elvonul a vírus, pizsi bulit szervez, kiket hív meg, mit fognak játszani… És ez így van jól! 

Gaia
Gaia

Félek! Igen, félek. Félek az ismeretlentől. Félek, mert ezernyi információ dől rám. Hiteles információ? Hm… Nos, igen! Ismeretlen szituáció, ismeretlen helyzet. Meg kell szokni, bele kell jönni ebbe is. Egy héttel ezelőtt még az erdőben sétáltunk, utána beugrottunk sütiért, most pedig itt ülök és nem tudom mi lesz holnap.