Mit is írhatnék? Mindenféle kavarog a fejemben és a lelkemben. Ahogy a cím, úgy vagyok én is. Egyszer fent, egyszer lent. Igyekszem pozitívan állni a dolgokhoz, de bevallom nem mindig sikerül. Ez van! Emberből vagyok én is… Azt szoktam volt mondani, hogy nem vagyok guru, sem mester. Nekem is vannak jó, kevésbé jó és kifejezetten rossz napjaim. Hogyan is tudnék akkor segíteni bárkinek is, ha csak egész nap levitálnék, és osztanám az észt? Úgy, hogy gőzöm sincs miről beszélek…

Szóval, ahogy már több ismerősömnél olvastam a napokban, megélem én is az érzéseimet, néha kicsodrul egy könny, mellé pedig néhány kérdés, hol finoman, hol kicsit csúnyább megfogalmazásban, és de mindemellett ott van a hála érzése is!

Sokszor azon kapom magam, hogy csak úgy nézegetem a királylányokat, olyan szépek, és okosak. Pancsi még semmit sem fog fel ebből az egészből, Luca viszont annál inkább. Mondjuk, nem is titkolózunk előtte, de igyekszünk nem megijeszteni. Megértette, megértette, hogy itthon kell maradni, hogy nem mehetünk sehova. Már azt tervezgeti, hogy ha elvonul a vírus, pizsi bulit szervez, kiket hív meg, mit fognak játszani… És ez így van jól!

Tudjátok, rajtunk is múlik, hogy mikor lesz ez a pizsi parti! Igenis sok múlik rajtunk!

Marcsi

#maradjotthon
#maradjszépenotthon
#mindenrendenlesz