Sokat gondolkodtam, hogyan tudnék picit segíteni, hisz’ kineziológusként nincs a kezemben az eszközöm (az izomtesztelés), így nem lenne etikus az online oldás bármilyen formája.

Többen mondtátok, kerestetek, mikor lesz már vége ennek az egésznek, és, hogy alig várjátok, hogy találkozzunk. Higgyétek el, én is ugyanígy vagyok ezzel! Bár sokat tanultam, és tanulok ebben, ettől a helyzettől, de a lassú nyitás ellenére azt érzem –és ne legyen igazam- a neheze még csak most jöhet.

Most kell igazán résen lennünk, most kell igazán vigyáznunk magunkra és egymásra! Vigyáznunk kell, hogy ne szabaduljon el a vírus!

Mivel azonban igenis kell, szükségünk van egymásra, gondoltam egyet, és itt most közhírré teszem:

Megnyit a Gyöngyház LelkiFröccs- Terasz! Ezen a teraszon bátran leülhettek, hiszen az online térben van, és egy jót beszélgethetünk, ha van kedvetek!

Hogyan is zajlik?

Keresd fel a Gyöngyház facebook oldalát, ott pedig az eseményeknél regisztrálj a megadott elérhetőségek egyikén, én pedig visszaigazolom, aznap pedig megküldöm a kódot amivel csatlakozni tudsz.

A létszám korlátozott, szeretném megtartani az online térben a családias hangulatot. A fröccsterasz ingyenes, és batyus.. 😉

Gyere, beszélgessünk egy jót!

Nagy szeretettel várlak!