Masszázs Székesfehérváron

Hat különféle masszázzsal várunk!

A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb gyógyító, szépítő, fájdalomcsillapító eljárás. A masszázsterápia nem csak az izmokat frissíti fel, hanem hat az idegrendszerre is. Aktivizálja a paraszimpatikus idegrendszert, feloldja az izmok akaratlan feszülését, fokozza a vér- és nyirokkeringést, javul a közérzetünk, belső szerveink működésének javulását idézi elő reflexes úton. Erősödik az egész szervezet egészségmegőrző-, betegségmegelőző-, valamint teljesítőképessége.

A masszázs felüdülés: testnek-léleknek egyaránt!

Frissítő, relaxáló, svéd masszázs

Stresszoldó, lazító, görcsoldó, fájdalomcsillapító hatású (gyakori fejfájás, egyoldalú munkavégzés, ülőmunka, fokozott fizikai /szellemi igénybevétel). Javítja a bőr, a keringés- és nyirokrendszer állapotát. Általános közérzetjavító, krónikus fáradság ellen is tökéletes választás. Javítja koncentrációs képességet.

Árak

Relaxáló svéd masszázs (60 perc): 6 000 Ft

Relaxáló hátmasszázs (30 perc): 3 500 Ft

Harmonizáló masszázs (90 perc): 10 000 Ft

Hátmasszázs bérlet, 5 alk.: 16 000 Ft

Hátmasszázs bérlet, 10 alk.: 30 000 Ft

Teljes test masszázsbérlet, 5 alk.: 28 000 Ft

Teljes test masszázsbérlet, 10 alk.: 54 000 Ft

Talpcsakra masszázs

„Ha egy ember lábát fogod, a lelke van a kezedben.”
A Talpcsakra masszázs kezelési módszer képes a csakraenergiákat befolyásolni, ezáltal harmóniát teremteni. Frissít, relaxál, segíti a szervezet öngyógyító képességeinek beindulását.

Árak

Talpcsakra masszázs (40 perc): 4 000 Ft

Japán arcmasszázs

A japán arcmasszázs technika nem csak az arcbőrre hat, hanem a bőr alatt lévő izmokra, így emeli a bőr tónusát. A krém hatóanyagai, amellyel dolgozunk, mélyebbre jutnak és hosszabban fejtik ki hatásukat. Az arcizmok tónusosabbá válnak, ettől feszesebb az arc, nyak, valamint a dekoldázs bőre, csökken a ráncok mélysége… Nem csupán frissít, szépít is.

Árak

Japán arcmasszázs (30 perc): 3 000 Ft

Vitálmasszázs

A háton egy bemelegítő, intenzív kézzel végzett gyúrás után, csúsztatott köpöly technikával végzett masszázs. Ez a technika mély simításokból valamint nagy felületű dörzsölésekből áll. Reumatikus fájdalom esetén gyors fájdalomcsillapítás érhető el, valamint méregtelenít, javítja a nyirokkeringést, nyújtja az izmokat.

Árak

Vitálmasszázs (50 perc): 5 500 Ft

Cellulit-masszázs elektromos köpöllyel

Elektromos köpöllyel végzett speciális vákuumtechnika. A cellulit-masszázs a szövetközi folyadékra hat, ezzel a módszerrel a nyirokáramlás beindítható és javítható. Egy teljes cellulit-masszázs kezelés 10 alkalomból áll, érdemes egy héten 2-3 alkalommal elvégezni. A teljes testre kiterjedő masszázs, valamint rész- kezelés (comb, fenék) is kérhető.

Árak

10 alkalmas 50 perces bérlet, teljes test: 35 000 Ft

10 alkalmas 30 perces bérlet, részkezelés: 20 000 Ft

Thai gyógynövényes gömbmasszázs

A thaiföldi gyógynövényes gömbmasszázs módszer, amelyhez speciális kendőbe csomagolt gyógynövény keveréket használunk. A labdákat gőzben pároljuk használat előtt, így a gyógynövények könnyedén és hatékonyabban tudják kifejteni hatásukat. A meleg labdákat a bőrre helyezve a bőr pórusai megnyílnak, így lokálisan, és gyorsabban fejtik ki jótékony hatásukat a problémás területeken, kötött izmokon vagy például hátfájás esetén. A gyógynövények hatóanyagainak segítségével az adott helyen lazítják, kezelik a területet, másrészről a mechanikai nyomás hatására, amit a megduzzadt labda nyomkodó, gyúró használatával fejtünk ki, sokkal erőteljesebb a kezelés hatása.

Árak

Thai gyógynövényes gömbmasszázs (60 perc): 8 000 Ft

Az ár 2 db, egyéni szempontok alapján összeállított gyógynövényes labdacsot tartalmaz.

Érdekel a masszázs Székesfehérváron?
Keress meg bátran!

Kérdezz bátran!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és tedd fel a kérdéseidet: szívesen válaszolunk!

Kérj időpontot!

Az online kapcsolati form segítségével egyszerűen egyeztethetünk egy időpontot.

Egyeztessünk telefonon!

Hívj fel minket és egyeztessünk időpontot telefonon.

Tóth Marcsi gyermekfoglalkozás
jatszohaz-foglalkozas
babaprogram
Kacagtató Tündér
gyermekfoglalkozás a Gyöngyházban
szabadtéri babaprogram