Masszázs Székesfehérváron

Elérhető masszázsfajták

(Kismama, valamint a sportmasszázs feltöltés alatt…)

A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb gyógyító, szépítő, fájdalomcsillapító eljárás. A masszázsterápia nem csak az izmokat frissíti fel, hanem hat az idegrendszerre is. Aktivizálja a paraszimpatikus idegrendszert, feloldja az izmok akaratlan feszülését, fokozza a vér- és nyirokkeringést, javul a közérzetünk, belső szerveink működésének javulását idézi elő reflexes úton. Erősödik az egész szervezet egészségmegőrző-, betegségmegelőző-, valamint teljesítőképessége.

A masszázs felüdülés: testnek-léleknek egyaránt!

Frissítő, relaxáló, svéd masszázs

Stresszoldó, lazító, görcsoldó, fájdalomcsillapító hatású (gyakori fejfájás, egyoldalú munkavégzés, ülőmunka, fokozott fizikai /szellemi igénybevétel). Javítja a bőr, a keringés- és nyirokrendszer állapotát. Általános közérzetjavító, krónikus fáradság ellen is tökéletes választás. Javítja koncentrációs képességet.

Árak

Egész testes masszázs (60 perc): 9500 Ft

Hátmasszázs (30 perc): 5 500 Ft

Harmonizáló masszázs (90 perc): 12 000 Ft

 

 

 

 

Vitálmasszázs

A háton egy bemelegítő, intenzív kézzel végzett gyúrás után, csúsztatott köpöly technikával végzett masszázs. Ez a technika mély simításokból valamint nagy felületű dörzsölésekből áll. Reumatikus fájdalom esetén gyors fájdalomcsillapítás érhető el, valamint méregtelenít, javítja a nyirokkeringést, nyújtja az izmokat.

Árak

Vitálmasszázs (50 perc): 9000 Ft

Thai gyógynövényes gömbmasszázs

A thaiföldi gyógynövényes gömbmasszázs módszer, amelyhez speciális kendőbe csomagolt gyógynövény keveréket használunk. A labdákat gőzben pároljuk használat előtt, így a gyógynövények könnyedén és hatékonyabban tudják kifejteni hatásukat. A meleg labdákat a bőrre helyezve a bőr pórusai megnyílnak, így lokálisan, és gyorsabban fejtik ki jótékony hatásukat a problémás területeken, kötött izmokon vagy például hátfájás esetén. A gyógynövények hatóanyagainak segítségével az adott helyen lazítják, kezelik a területet, másrészről a mechanikai nyomás hatására, amit a megduzzadt labda nyomkodó, gyúró használatával fejtünk ki, sokkal erőteljesebb a kezelés hatása.

Árak

Thai gyógynövényes gömbmasszázs (60 perc): 9000 Ft

Az ár 2 db, egyéni szempontok alapján összeállított gyógynövényes labdacsot tartalmaz.

talpmasszázs Székesfehérváron

Több, mint talpmasszázs

(talpmasszázs a reflexzóna területeinek megfelelően)

“A bölcsességet az képviseli, amin állunk – a lábunk. Ezért mosták a szentek lábát olyan személyek, akik a megvilágosodás korai stádiumában jártak.” (Shirley MacLeaine)

Az egészségjavító, energetizáló lábmasszázs több ezer éve fontos szerepet tölt be a természetes gyógymódok sorában. Már az ókori egyiptomiak is élvezték a masszázs szervezetre gyakorolt jótékony hatását. A lábfej a test térképe, amely sok mindent elárul szervezetünkről, testünkről-lelkünkről.

A láb relfexzóna térképe útbaigazítást ad arról, hogy melyik szerv milyen ponthoz kapcsolódik.
A talpmasszázs növeli szervezetünk ellenálló képességét. Csökkenti a stresszt, frissítő, feszültségoldó hatású, segíti testi, lelki egészséged megőrzését és visszaszerzését, a test öngyógyító erőit aktivizálva.
Rólad mit árul el a lábad?

„A láb az anyaföld bölcsességéből meríti az energiát és megteremti a kapcsolatot önnön energiánkkal!” (Shirley MacLaine)

Árak

Több mint talpmasszázs: 7 000 Ft

Érdekel a masszázs Székesfehérváron?
Keress meg bátran!

Kérdezz bátran!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és tedd fel a kérdéseidet: szívesen válaszolunk!

Kérj időpontot!

Az online kapcsolati form segítségével egyszerűen egyeztethetünk egy időpontot.

Egyeztessünk telefonon!

Hívj fel minket és egyeztessünk időpontot telefonon.

Tóth Marcsi gyermekfoglalkozás
jatszohaz-foglalkozas
babaprogram
Kacagtató Tündér
gyermekfoglalkozás a Gyöngyházban
szabadtéri babaprogram